вторник, 25 декември 2007 г.

Хубав ден с хубави хора...

Няма спор – светъл ден сме избрали, за да ви приветстваме с „добре дошли” в новото обиталище на нашия театър – любовно гнезденце, ергенска квартира, в която ще водим само хубави спомени, още по-хубави новини и много слънце. Много неофициално, но с официална благословия, доволно пъстро и приютило истории, снимки и усмивки от отминали и предстоящи дни. И изненади, които тепърва предстоят.
Тук ще намерите всичко, което някога сте искали да научите за нас (подозираме, че ще откриете и неща, които, всъщност, далеч не сте искали да узнавате :)), ще се запознаете с нашите актьори и първи ще научите новините за постановките, които скоро ще зарадват вас и вашите деца на нашите сцени.
Ще се радваме, ако споделите с нас какво ви е харесало (или не?), когато сте гостували в салоните на Ариел Театър, ако ни разкажете за онова, което ви е впечатлило в деня ви, за щуротиите на вашите деца (никога не е късно и ние да обогатим репертоара, нали?)... ако ни разкажете за вас. Така, както ние ще ви разкажем за нас.

Няма коментари: